Збільшені кровоносні судини, почервоніння, поява вугрів – це сигнал про те, що ваша шкіра вимагає особливого догляду. Відповіддю на проблеми чутливої шкіри та найпоширеніші проблеми зі шкірою є спеціалізована лінія продуктів, яка поєднує в собі характеристики традиційних косметичних та фармацевтичних препаратів. Відкрийте для себе властивості дермокосметики та дізнайтеся, як її використовувати в повсякденному догляді за шкірою.

Дермокосметика – для здоров’я вашої шкіри


Погане харчування, стрес, гормональні порушення – це лише деякі з факторів, які негативно впливають на стан нашої шкіри та сприяють розвитку небажаних змін. Незважаючи на те, що основою догляду за здоров’ям шкіри є належна профілактика – раціональне харчування, турбота про сон або регулярні медичні огляди – однаково важливим є усвідомлений щоденний догляд. Часто, використовуючи непридатну косметику, ми додатково обтягуємо шкіру, атакуючи її різкими, дратуючими речовинами. Щоб бути впевненим, що процедури догляду за шкірою в домашніх умовах стануть підтримкою, а не загрозою шкірі, варто вибрати професійні продукти з безпечним складом. До них відноситься дермокосметика, створена у співпраці з дерматологами та косметологами.

Дермокосметика – якa вона?


Сучасна наука розкриває нам нові таємниці, пов’язані з будовою та функціонуванням шкіри. Ми розуміємся на процесах старіння, знаємо звідки беруться різні шкірні захворювання. З розвитком знань зростає обізнаність споживачів та необхідність створення точних та ефективно працюючих засобів, таких як дермокосметика. Вона містить активні речовини, які націлені на специфічні проблеми шкіри, є делікатною та гіпоалергенною. Як правило, дерматологічні лінії призначені для специфічних типів шкіри, особливо тих, що є проблемними (наприклад, куперозна шкіра, жирна або чутлива). Вони багаті активними органічними сполуками та концентрованими рослинними екстрактами, які не загрожують балансу шкіри, допомагають боротися з недоліками та підтримують регенерацію шкіри.

У складі косметичних засобів Eva DERMO серед інших є такі інгрідієнти як екстракт м’яти мексиканської, що допомагає знизити почервоніння та має протизапальну дію (Eva DREMO RED OFF), біотехнологічно активний інгредієнт, отриманий з синіх водоростей, що знижує секрецію шкірного сала (Eva DERMO SEB OFF) або багата антиоксидантами облепихова олія (Eva DERMO). Всі серії також збагачені інноваційною комбінацією гіалуронової кислоти та сечовини, які, забезпечуючи оптимальний рівень гідратації шкіри, затримують процес старіння.

Дермокосметика і звичайна косметика


Те, що відрізняє дермокосметику від інших продуктів, доступних на ринку, є, перш за все, збільшення вмісту активних речовин та безпечний склад, протестованим фахівцями. Дермокосметика відповідає суворим медичним вимогам і ефективно плекає проблемну шкіру – від особливо чутливої або схильної до акне до куперозної шкіри. Оскільки на полицях магазинів з’являється все більше і більше дермоклсметичних препаратів, варто звернути увагу на їх сертифікати та рекомендації, які не завжди можна побачити у виробників традиційної косметики. Одним з найбільших центрів у Польщі, який займається наданням висновків про ефективність косметики, є Спеціалізована випробувальна лабораторія Ita-Test, позитивна думка якої була отримана всіма продуктами Eva DERMO.

Додатковою ознакою дермокосметики, яка може полегшити ваши закупи, – це їх відмінна, мінімалістична упаковка. Якщо ви шукаєте професійні засоби, забудьте про барвисті, багаті коробки та шукайте прості, майже аптечні етикетки. Зверніть увагу не тільки на кольори, але й на тип упаковки. Креми Eva DERMO доступні в гігієнічних безбарвних контейнерах. Помпа, що в них міститься, є не лише практичним гаджетом, але й захистом від окислення активних інгредієнтів та мікроорганізмів, які можуть потрапити у традиційні баночки з кришками.

Дермокосметика для обличчя  – як користуватися?


Якщо у вас часто з’являються недоліки на шкірі, то ви, безумовно, знаєте, наскільки шкіра чутлива до зовнішніх чинників, поганої дієти, неправильного догляду та інших подразників. Щоб забезпечити їй належну підтримку, виберіть гіпоалергенну косметику, розроблену спеціально для вашого типу шкіри. Оскільки правильна діагностика шкіри та підбір відповідних косметичних засобів є ключем до належного догляду, якщо ви сумніваєтесь, скористайтеся професійною порадою дерматолога або косметолога. Правильно підібрана косметика, що використовується на кожному етапі щоденного догляду, забезпечує шкіру інгредієнтами, необхідними для належного функціонування, і доглядає за її прекрасним, здоровим виглядом.

Дермокосметика призначена не тільки для людей з проблемною шкірою. Як підкреслюють фахівці, ключем до ефективного догляду за шкірою є перш за все профілактика. Тому, навіть якщо ви маєте здорову, гладеньку шкіру, варто подбати про неї зараз, вибираючи безпечні, гіпоалергенні та, перш за все, ефективні продукти.