Ви є однією з тих жінок, чий 30-тий день народження пов’язаний із закінченням певного етапу? Ви бачите появу перших зморшок або сивого волосся? Тим не менш, Ви можете вирішити ці проблеми незалежно від віку, вказаного в паспорті. Основою щоденного догляду є правильно підібраний крем, який допоможе вам боротися з першими ознаками старіння та забезпечити правильне зволоження шкіри. Перевірте, як обрати продукт, що якнайкраще подбає про вашу красу після тридцяти.

Хоча майже всі бояться перетнути цей магічний кордон, після плину років багато жінок визнають, що саме після тридцяти розпочався самий прекрасний етап їхнього життя. Саме тоді вони почали справді насолоджуватися своєю жіночостю, що можливо лише маючи відповідний багаж досвіду та стабільність, які вони могли гідно оцінити. Тридцятий день народження є для нас, врешті-решт, приводом для роздумів над плином часу та його наслідками, пов’язаних зі зміною зовнішнього вигляду. Перше сиве волосся, перші тривожні зморшки на обличчі. Перш ніж купувати черговий крем, ми цікавимся не тільки його консистенцією чи запахом, але й властивостями, які полегшать проблему старіння шкіри. Як вибрати правильний?

На ринку присутні десятки екземплярів, які обіцяють негайний ефект і зупиняють біологічні годинники. Всі професійні, інноваційні та красиво загорнуті. Як не загубитися у заростях косметичних новинок? Як вибрати крем, який дійсно подбає про належний догляду за шкірою обличчя після тридцяти?

Догляд за шкірою після 30 років


З віком наша шкіра стає тоньшою і делікатнішою, а значить – більш схильною до утворення мімічних зморшок. Лицьові м’язи – відповідальні за вираження всіх наших емоцій – скорочуються до декількох тисяч разів на день. Не дивно, що на ослабленій шкірі вони залишають видимий, тривалий слід. Після 30-річного віку шкіра виробляє все менше і менш поживних колагенів, які втрачають свої природні регенеративні здібності та чутливі до шкідливого впливу зовнішніх чинників, таких як сонячне випромінювання.

Тому щоденна допомога шкірі в цьому віці повинна базуватися на двох основних стовпах – захисту шкіри від зовнішніх факторів та профілактики у вигляді догляду за належним зволоженням.

Крем проти зморшок в тридцять – зволожуючий догляд за обличчям


Належний вміст води головним чином відповідає за еластичність шкіри та пружність. Ось чому основне завдання кремів проти зморшок для жінок, чиї зморшки тільки починають з’являтися, полягає в тому, щоб доглядати за правильним рівнем зволоження. Ідеальний крем повинен містити речовин, які зв’язують воду в епідермісі, тобто натуральні зволожуючі фактори (НЗФ – натуральний зволожуючий фактор), які підтримують шкіру, коли вона не здатна виробляти достатню кількість НЗФ. Гідрофільні речовини, такі як амінокислоти або лактати, мінімізують випаровування води та полегшують її проникнення у дерму.

Якісний денний крем від зморшок


НЗФ також містить гіалуронову кислоту та сечовину – основні діючі речовини денного крему проти зморшок Eva DERMO. Гіалуронова кислота має відносно великі частки, які не можуть проникати в шкіру, але залишаються на ній у вигляді захисної плівки. Це створює невидимий бар’єр, який зменшує випаровування води і підвищує рівень вологості епідермісу. У той час сечовина як високогігроскопічна речовина притягує молекули води і утримує їх у шкірі. Крім того, завдяки своїм кератолітичним властивостям, сечовина зменшує товщину рогового шару, що робить поверхню м’якою.

Нічний крем проти зморшок – дбайте про регенеративний сон вашої шкіри


Нічний крем повинен мати схожі властивості як і денний. Наскільки призначенням денного крему є в значній мірі захист шкіри від зовнішніх факторів, настільки нічний крем має зосереджуватися в першу чергу на її поглибленій регенерації. Нічні креми мають трохи важчу консистенцією та багатший склад. Нічний крем-маска проти зморшок Eva DERMO містить інноваційне поєднання гіалуронової кислоти і сечовини, а також збагачений ланоліном і бджолиний воском. Ланолін, склад якого близький до складу ліпідного шару епідермісу, заспокоює і пом’якшує шкіру, прискорює регенерацію і полегшує мікропошкодження. Його дію посилюють шляхом додавання бджолиного воску, який змащує шкіру та запобігає сухості. Обидва компоненти також впливають на консистенцію продукту, який чудово поєднує в собі властивості крему та маски. Всю ніч корисні інгредієнти поступово живлять шкіру, підтримують її природну регенрацію, що найбільш ефективно відбувається під час сну.

Крем навколо очей проти зморшок, 30+


Варто відзначити делікатну і надзвичайно чутливу шкіру навколо очей, для якої слід застосовувати спеціальну, призначену для цієї мети косметику. Колагенові волокна тут набагато слабкіше, ніж в інших зонах обличчя, тому шкіра швидше втрачає свою пружність. Також відсутність водно-ліпідного бар’єру робить шкіру навколо очей тоншою, більш чутливою до висихання та до шкідливого впливу навколишнього середовища. Так звані «гусячі лапки» є прокляттям багатьох зрілих жінок. Замість того, щоб роками боротися проти глибоких, виразних зморшок, варто запобігти їх утворенню, належним чином доглядаючи шкіру навколо очей з 30-ти років. У цьому віці ми повинні обирати крем для очей з легкою або гелевою консистенцією, який в своєму складі містить речовини, що стимулюють кровообіг, такі як кофеїн і легко засвоювані поживні речовини, такі як білки, фосфоліпіди, фітостероли та екстракти рослин.

Крем для обличчя 30+ – догляд відповідно до ваших потреб


Крем для обличчя є основою щоденного догляду за шкірою незалежно від віку. Проте, щоб виконувати свою функцію, вин повинен бути ретельно підібраний відповідно до індивідуальних потреб шкіри, які з’являються не тільки з дня народження, але також з конкретних генетичних та зовнішніх чинників. Саме тому, вибираючи правильний продукт проти зморшок, варто консультуватися з фахівцем, який оцінить ваш поточний стан шкіри та допоможе вам підібрати правильний набір косметики.