Руки – наша візитівка, тому ми повинні приділяти особливу увагу догляду за ними. Варто пам’ятати, що руки схильні до шкідливого впливу зовнішніх факторів і потребують особливого захисту та догляду. Як правильно піклуватися про красу своїх рук? Ми представляємо 5 принципів, які дозволять вам насолоджуватися ніжною і шовковистою шкірою.

Чому варто піклуватися про шкіру ваших рук?


Більшу частину повсякденних дій ми робимо руками, тому вони постійно піддаються шкідливому впливу навколишнього середовища. Температурні зміни, вітер, сонце, контакт з водою і миючими засобами – все це ставить шкіру рук під загрозу швидкого старіння. Крім того, особлива структура шкіри рук робить її ще більш чутливою і делікатною. На відміну від обличчя та інших частин тіла, наші долоні позбавлені сальних залоз, а на тильній стороні їх дуже мало. Хоча завдяки цьому можна зробити все точні операції руками, відсутність ліпідного шару позбавляє шкіру природного захисного бар’єру. Більш того, особливо у худих людей, тильна сторона долоні часто втрачає жир, що призводить до появи непривабливих судинних жил і проблем з кровообігом.

Красиві руки – доглянуті руки


Часто ми чуємо, що руки – це візитівка кожної жінки. Однак ця естетична деталь говорить не тільки про нашу елегантність, але і про наш характер, свідомість і … наполегливість. Щоб похвалитися шовковистою гладкою шкірою, примхливу і вимогливу шкіру рук потрібно оточувати особливою турботою, майже на кожному кроці. Все, що вам потрібно зробити, це запам’ятати кілька основних правил.

Як краще доглядати за руками


Прочитайте, про що ви повинні пам’ятати, щоб ваші руки завжди могли похвалитися своїм здоровим і доглянутим виглядом. Ви побачите, що з часом щоденний догляд стане для вас звичкою і дозволить вам насолоджуватися природною красою ваших рук!

1.Мийте руки – з розумом!


«Не забудьте вимити руки!» Ймовірно, більшість з нас, вже автоматично миє руки з милом після кожної прогулянки, прибирання або відвідування туалету. І це дуже добре, але чи знаємо ми, чим саме миємо руки? Засіб, що використовується для щоденної гігієни, є одним з ключових факторів, що впливає на стан нашої шкіри. Щоб захистити руки від пересушування, варто вибирати засоби з делікатним миючим агентом, збагачені вітамінами і натуральними маслами, або делікатне мило для дітей.

2.Завжди тримайте крем під рукою!


Крем для рук – одна з тих речей, яка завжди повинна знаходитися в твоїй сумочці! Кожен контакт з водою порушує природний баланс шкіри, який підтримує зволожуюча, живильна косметика. Наносити крем на руки слід кілька разів на день, переважно після кожного миття їх з милом – незалежно від нашого віку, температури повітря або сезону. Влітку втомлена від сонця шкіра потребує гідратації і регенерації, а взимку – правильного живлення  і захисту від холоду. Крем завжди повинен бути під рукою.

Сучасні продукти містять у своєму складі ряд корисних речовин, які підтримують догляд за шкірою. Крем для рук Eva DERMO з нашої лінійки збагачений інноваційною комбінацією сечовини і гіалуронової кислоти, завдяки якій він ще більш ефективно зволожує і підтримує оновлення епідермісу. Важливо відзначити, що крем швидко вбирається, залишаючи непомітну плівку на шкірі. Тому ви можете повернутися до своєї повсякденної діяльності через кілька хвилин після його нанесення і бути впевненою, що ваші руки – в надійних руках! 😉

3.Носити рукавички – взимку, навесні, під час пробіжки і прибирання!


Якщо ви хочете подбати про шкіру рук, вам обов’язково потрібно подружитися з рукавичками! Механічний захист рук – це абсолютна необхідність, яка також повинна стати вашим природним інстинктом. У той час як для більшості з нас, носіння рукавичок в морозні дні є очевидним, носити їх під час повсякденної домашньої роботи схоже на непотрібну примху. Однак руки потребують додаткового захисту не тільки від морозу, але і від дратівливих хімічних речовин або пилу. При пранні або прибирання ванної кімнати пам’ятайте про спеціальні гумові рукавички, для сухого прибирання або протирання пилу оберіть більш тонкі бавовняні рукавички. Захищайте руки при роботі на відкритому повітрі, під час їзди на велосипеді або при піднятті важких предметів.

4,Організуйте свій власний домашній SPA – догляд за руками в домашніх умовах


Час від часу дозволяйте собі розслабитися і даруйте своїм ручкам відновлювальні процедури в домашньому SPA. Дуже важливим елементом турботи про хороший стан шкіри рук є регулярне відлущення. Раз на тиждень варто робити навіть найпростіший, саморобний пілінг, наприклад, на основі цукру і оливкової олії. Така процедура допоможе позбавитися від омертвілої шкіри, зробить ваші руки гладкими і оновленими. Підготовлена ​​шкіра більш сприйнятлива до живильних речовин, що містяться в препаратах для догляду. Після скрабу, нанесіть на руки більш товстий шар крему і дайте йому повільно вібратися. Якщо ви виконаєте цю процедуру ввечері, ви можете нанести крем перед сном, а також одягти на руки бавовняні рукавички. Вночі інгредієнти крему будуть більш інтенсивно працювати для краси вашої шкіри!

5.Їжте красиво – здорова дієта допоможе у догляді за красивими руками і нігтями


Зовнішня діяльність по догляду може бути недостатньою, якщо ми не дбаємо про красу наших рук зсередини. На стан рук і нігтів несприятливо впливають обмежуючі дієти для схуднення, а отже, і нестача вітамінів і мікроелементів. Заради красивих рук, варто піклуватися про здорове збалансоване харчування і не забувати регулярно пити воду – не менше 1,5 літрів в день. Якщо ваша шкіра недостатньо зволожена зсередини, навіть лікування в самому розкішному SPA не принесе очікуваних результатів.

6.Як доглядати за сухою і пошкодженою шкірою на руках


Секрет належного догляду за руками – це систематичний і ретельний догляд. Усвідомлюючи специфічну структуру шкіри рук і пам’ятаючи про фактори, які допомагають захистити її, ви уникаєте неприємних подразнень, почервоніння і ефективно затримуєте процес старіння. Не шкодуйте часу і уваги – дозвольте собі розкіш красивих і доглянутих рук!